Svartvit porträttbild av Fatima som tittar in i kameran.
Foto: Privat

Fatima, 35

”Jag skulle beskriva mig själv som en empatisk och omtänksam person med goda värderingar om livet och våra medmänniskor. Jag ser positivt på saker även i tuffa tider. Jag är operations- och anestesiundersköterska. När jag inte jobbar försöker jag att träna, rörelse är en bra grund för god hälsa. För mig är arbetslivet en viktig och stor del i livet, samtidigt som jag hämtar mycket styrka av mina fem syskon. Mycket av min framgång har jag att tacka mina syskon för. Bland annat mitt körkort. Min storebror gav inte upp när jag själv tappade hoppet.

Jag värnar om min familj och släkt och är tacksam över att jag har båda mina älskade föräldrar nära mig. Mina föräldrar har alltid inspirerat mig till att klara alla hinder i livet, oavsett vad det handlar om. De kom med fem små barn till ett land med ett annat språk och kultur och de lyckades få oss alla att ha en bra utbildning, goda värderingar och vara jordnära människor. Det är ett levande bevis för att allt är möjligt.

Till dig som är ung vill jag säga att du ska älska dig själv, alltid! Du är värdefull, tro inte något annat. Fånga dagen och möjligheten att ta en av alla nycklar som serveras dig att öppna valfri dörr.”

error: Innehållet är skyddat.